Dar nu gay

14 februarie 2010 at 1:04 PM (Uncategorized)

Mare dreptate are Cristina.

Conform bibliei poti sa ti-o tragi cu mama ta, cu sora ta, cu sotia fratelui tau, sute de concubine, cu servitoare, victima violului, propriile fiice, fetite orfane, dar nu cu persoane de acelsi sex, doar nu esti un pacatos pervers.

Reclame

2 comentarii

 1. Lex said,

  Daca iti place sa sugi pula altui barbat in seamna ca ai probleme psihice, mai clar de atat ce vrei?

 2. Alexandru Curbet said,

  Citeşte toată Biblia , în special capitolul 20 din cartea Levitic:
  ” 7 Voi, să vă sfin i i, şi să fi i sfin i, căci Eu sînt Domnul, Dumnezeul vostru.
  8 Să păzi i legile Mele, şi să le împlini i. Eu sînt Domnul, care vă sfin esc.
  9 Dacă un om oarecare blastămă pe tatăl său sau pe mama sa, să fie pedepsit cu moartea; a blestemat pe tatăl său sau pe mama sa: sîngele lui să cadă asupra lui.
  10 Dacă un om preacurveşte cu o femeie măritată, dacă preacurveşte cu nevasta aproapelui său, omul acela şi femeia aceea preacurvari să fie pedepsi i cu moartea.
  11 Dacă un om se culcă cu nevasta tatălui său, şi descopere astfel goliciunea tatălui său, omul acela şi femeia aceea să fie pedepsi i cu moartea; sîngele lor să cadă asupra lor.
  12 Dacă un om se culcă cu noru-sa, amîndoi să fie pedepsi i cu moartea; au făcut o amestecătură de sînge: sîngele lor să cadă asupra lor.
  13 Dacă un om se culcă cu un om cum se culcă cineva cu o femeie, amîndoi au făcut un lucru scîrbos; să fie pedepsi i cu moartea, sîngele lor să cadă asupra lor.
  14 Dacă un om ia de nevastă pe fată şi pe mama ei, este o nelegiuire: să-i ardă în foc, pe el şi pe ele, ca nelegiuirea aceasta să nu fie în mijlocul vostru.
  15 Dacă un om se culcă cu o vită, să fie pedepsit cu moartea; şi vita s’o omorî i.
  16 Dacă o femeie se apropie de o vită, ca să curvească cu ea, să ucizi şi pe femeie şi pe vită; să fie omorîte: sîngele lor să cadă asupra lor.
  17 Dacă un om ia pe soru-sa, fata tatălui său sau fata mamei lui, dacă îi vede goliciunea ei şi ea îi vede pe a lui, este o mişelie; să fie nimici i subt ochii copiilor poporului lor; el a descoperit goliciunea sorei lui, îşi va lua pedeapsa pentru păcatul lui.
  18 Dacă un om se culcă cu o femeie care este la sorocul femeilor, şi-i descopere goliciunea, dacă-i descopere scurgerea, şi ea îşi descopere scurgerea sîngelui ei, amîndoi să fie nimici i din mijlocul poporului lor.
  19 Să nu descoperi goliciunea sorei mamei tale, nici a sorei tatălui tău, căci înseamnă să descoperi pe ruda ta de aproape: amîndoi aceştia îşi vor lua pedeapsa păcatului.
  20 Dacă un om se culcă cu mătuşă-sa, a descoperit goliciunea unchiului său; îşi vor lua pedeapsa păcatului lor: vor muri fără copii.
  21 Dacă un om ia pe nevasta fratelui său, este o necură ie; a descoperit goliciunea fratelui său: nu vor avea copii.
  22 Să păzi i toate legile Mele şi toate poruncile Mele, şi să le împlini i, pentruca ara în care vă duc să vă aşez, să nu vă verse din gura ei.
  23 Să nu trăi i după obiceiurile neamurilor, pe cari le voi izgoni dinaintea voastră; căci ele au făcut toate aceste lucruri, şi Mi-este scîrbă de ele.
  24 V’am spus: ,Voi le ve i stăpîni ara; Eu vă voi da-o în stăpînire: este o ară în care curge lapte şi miere.` Eu sînt Domnul, Dumnezeul vostru, care v’am pus de o parte dintre popoare.
  25 Să face i deosebire între dobitoacele curate şi necurate, între păsările curate şi necurate, ca să nu vă spurca i prin dobitoacele, prin păsările, prin toate tîrîtoarele de pe pămînt, pe cari v’am învă at să le deosebi i ca necurate.
  26 Voi să-Mi fi i sfin i, căci Eu sînt sfînt, Eu, Domnul; Eu v’am pus de o parte dintre popoare, ca să fi i ai Mei.
  27 Dar dacă un om sau o femeie cheamă duhul unui mort, sau se îndeletniceşte cu ghicirea, să fie pedepsi i cu moartea; să-i ucide i cu pietre: sîngele lor să cadă asupra lor.„

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: