Consecinţa spiritului de turmă.

11 aprilie 2012 at 1:52 PM (Uncategorized) (, , , , , , , , , )

Introducere. (you can skip this part)

Cu mult timp în urmă din punctul de vedere al unui biet muritor, dar destul de recent din punct de vedere istoric, un amalgam de oameni de diferite naţii îşi declara independenţa faţă de un imperiu asupritor. Această adunătură de oameni care se străduiau să supravieţuiască pe un teritoriu străin şi aproape neîmblânzit, ajunşi acolo fie din cauza persecuţiilor religioase, fie datorita dorinţei de aventură sau de a reuşi în viaţă au constituit nişte state pe care le-au infrăţit într-o uniune botezată SUA.

Europenii rămaşi acasă fie îi invidiau pentru că nu aveau curajul să îi urmeze, fie îi dispreţuiau pentru că respingeau valorile batrânului continent, dar în niciun caz nu rămâneau indiferenţi. Americanii, eliberaţi de sub tirania englezilor şi inflăcăraţi de această reuşită şi-au croit încet drumul prin istorie.

În timpul celui de-al doilea război mondial, când pe continent era o încăierare generală, rezultatul conflictului a depins de intervenţia unor forţe externe. Când a devenit clar că nemţii se clatină şi alianţa cu ei a fost o greşeală tactică, ţări precum România care nu doreau să intre în sfera de influenţă a sovieticilor şi-au pus toate speranţele in americani. N-a fost să fie, dar pentru mulţi n-a murit niciodată speranţa că vin americanii şi ne salvează.

După război, americanii şi ruşii s-au luat la întrecere, care infige primu steagu’ pe lună, care e mai şmecher, care e mai dotat. Pentru cei care sufereau de privaţiunile regimului comunist, America era tărâmul fermecat de unde izvorau curcubeele şi pe unde zburdau liberi unicorni cu dolari în coadă.Şi uite aşa s-a creat un mit. Eu unul am crescut cu ideea ca America e mama civilizaţiei şi de acolo vin toate cele bune.

Problema e că America (adică SUA) are şi ea uscăciunile ei. Aşa cum în Europa sunt state care au dat tonul din toate punctele de vedere, industrial, cultural, etc şi state care s-au trezit 100 de ani mai târziu să le copieze, tot aşa şi pe acolo. Şi culmea! cam tot statele din Vest sunt mai breze. Mai nimic nu s-a schimbat in SUA de pe vremea războiului civil. Aceleaşi state care au luptat pentru păstrarea sclavilor luptă şi acum împotriva drepturilor omului şi educaţiei. Negrii, imigranţii, non-creştinii, homosexualii, bolnavii, bătrânii, handicapaţii, femeile şi copii sunt cetăţeni de mâna a doua care ar trebui să fie la mila bărbatului alb creştin şi heterosexual a cărui înţelepciune găsită în sticla de bere nu poate fi depăşită sau contestată de niciun tocilar în halat alb care se crede om de ştiinţă.

Problema umanităţii în general e că întotdeuna vor fi mai mulţi idioţi decât oameni inteligenţi şi idioţii sunt mai prolificii că au standarde reduse. Problema noastră ca ţară e că suntem naivi şi tot ce vine din America se mănâncă. Aşa a apărut stupida iniţiativă de a ”consilia” femeile înainte de a face avort, după trendu stabilit de statele înapoiate din componenţa SUA.

Ce vroiam de fapt să zic.

În primul rând, orice lobotomizat îşi dă seama că cea mai bună metodă de a preveni sarcinile nedorite este educaţia sexuală. Dar noi suntem pudici, cum să vorbim despre sex? Astea sunt metode satanice care duc la promiscuitate si ne îndepărtează de moralitate. Adolescenţii sunt inocenţi şi puri şi nici nu ştiu că au pulă şi pizdă şi astea intră una în alta, Satan îi învaţă.

În al doilea rând, problema demografică nu se rezolvă nici cu interzicerea avortului, nici cu demonizarea lui. Problema demografică există deoarece oamenii nu au locuri de muncă şi pleacă în alte ţări să muncească. Problema demografică există deoarece din 89 încoace toţi inepţii si-au bătut joc de sistemul şcolar. Vrei să faci un copil? Nu ai la ce grădiniţă să-l trimiţi. Chiar dacă dai şpagă şi îl trimiţi la grădiniţă, ţi-e frică să-l trimiţi la şcoală. Îl trimiţi totuşi la şcoală şi se dovedeşte a fi un eminent si ajunge şi la facultate şi e un geniu. Perfect! Cine îl angajează? Ce salariu primşte? Primeşte pula şi pleacă în altă ţară. Problema oricărui tânăr din ţara asta e că decreţeii lui Ceauşescu vor ieşi la pensie pe cârca lor şi că dacă aleg să se repoducă aici minunata criză economică i-a îndatorat şi pe ei si pe copiii lor şi pe nepoţii lor.

În al treilea rând, chiar dacă o femeie păstreaza un copil, nu există nicio garanţie că nu-l trimite la orfelinat şi ştim cu toţii ce indivizi adaptaţi social, muncitori şi educaţi ies de acolo.

În al patrulea rând pariu că 50% din consilierii ăştia psihologici vor demoniza avortul şi vor produce femeii traume psihice inutile. Vor fi finanţaţi de asociaţii creştinopate precum pro-vită şi vor avea texte care induc femeii ideea că singurul ei scop în viaţă este să fie incubator de plozi şi să lingă icoane ca să îşi spele păcatele, pentru că în ochii creştinopaţilor şi până bebeluşii sunt păcătoşi şi trebuie să se lepede de Satan, darămite o femeie care a cunoscut bărbat.

În al cincilea rând, sau al patrulea rând b, 50% din consilierii ăştia vor fi cretini care au luat şi ei o diplomă pe şpagă sau pe favoruri sexuale şi care pentru nişte bani acolo pun semnătura pe cei vrei tu fără să te vadă. Adică nişte viermi birocraţi incompetenţi şi leneşi care sug bani de la stat şi de la femei disperate şi partenerii lor ( dacă e cazul).  Că în ţara asta aşa se iau avizele psihologice şi medicale. Ştiu din proprie experienţă. Cu câteva sute de lei iei avizu. Astfel de oameni încurajăm noi să rămână în ţară, oferindu-le locuri de muncă.

Dacă trece legea asta în zece ani vor face obligatorii şi procedurile cu ultrasunete înainte de avort, să vadă femeia bolovanu de celule care e mai preţios decât propria ei viaţă.

Apoi vom interzice toate metodele contraceptive, vom promova alchimia şi medicina alternativă, vor primi cetăţenie română numai creştin ortodocşii, vom înrobii ţiganii, vom infiinţa o inchiziţie  şi bun venit în evul mediu, cel plin de moralitate şi iubire creştină

Concluzie:

Trebuie să fii masochist sau neputincios să rămâi aici. Uneori nu vreau sa mai trăiesc pe planeta asta de imbecili.

Reclame

2 comentarii

  1. Logosfera.ro said,

    „Uneori nu vreau sa mai trăiesc pe planeta asta de imbecili.”? Whaat? eu doar uneori vreau sa ma traiesc pe planeta asta de imbecili 🙂

  2. ioana said,

    ai pus bine problema….ma enerveaza ca toti pun atata pret pe tine cat esti un ghem de celule in pantec, dar odata ce iesi de acolo…..pa si pu**…descurca-te cum poti

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: